13 Nov

Avsnitt 5 – Den fördomsfulla geografin

Fem myror är fler än fyra elefanter. Och fem Kvack! är fler än fyra muuuu. I detta femte avsnitt varnar David för hur ett kylskåpshaveri kan göra dig till massmördare, Henrik funderar över korrelation mellan tokerier och dålig webdesign och Frida ser fördelarna med väldigt sena aborter.

Dessutom: tårta till frukost, 200% tomater, Percy Nilegård-fakturering, tips till doktorander och spinning-varning. Vi är inte heller denna gång sponsrade av Ritz konditori i Trollhättan. Men snart så. Snart.

[display_podcast]

Vita huset: Inga bevis för ET på jorden
(och videon om valen – vad tror du? Kommentera här eller på twitter: )

Embryo = person?

Ingen går på Nigeriabrev – eller? (Plus några av artiklarna om detta: 1, 2 och 3.)

Läkare får ge ovetenskapliga råd (och kritiken mot Annika Dahlqvist)

Livets ord som tv-serie

104% kött i korven

Flattr this!

2 thoughts on “Avsnitt 5 – Den fördomsfulla geografin

Leave a Reply