11 Dec

Avsnitt 9 – Kobratelefon med urinlukt

Nio kretsar i helvetet, enligt Dante. Men också antal avsnitt som hittills utkommit av Kvack!. I detta nionde avsnitt pratar Frida om sin synska njure, David har skrämmande nyheter om tankeläsning och Henrik förklarar varför vi ska spotta och kissa på våra iphones.

Dessutom: att sova på en stor magnet, skära i småbarn, drömmen om att äta 3 kilo lök, tips till mobbningsoffer, att vara en parabol och det farliga med att ungdomar umgås med varandra.

[display_podcast]

Länkar för den vetgirige:

Magnetmadrass (och @karusski på twitter)

“Är jag en slags   parabol?”

Spotta på din iphone!

Omskärelsekritik

Tankeläsning

Jympa mot mobbing

Flattr this!

7 thoughts on “Avsnitt 9 – Kobratelefon med urinlukt

  1. Tackar för en bra pod! Däremot vill jag bara hålla med tidigare kommentarer att ljudnivån är för låg. Inte överlag, men däremot är nivådifferens lite för stor. Särskilt om man är ute och cyklar med mycket ljud i omgivningen så blir det svårt att urskilja vad som sägs när ni talar lite lägre/längre bort från mikrofonen, trots full volym.
    Problemet tror jag lätt skulle kunna avhjälpas med lite hårdare kompressor på röstkanalerna. Enklast är nog att höja ingångsförstärkningen (input gain vanligtvis) och kanske sätta en anings aggressivare ratio på kompressorn.
    (Glöm ej en bra limiter i slutet)

Leave a Reply