01 Jan

Avsnitt 12 – Kvastslagsmål

Jesus hade 12 st apostlar (*host*omhanfanns*host*). 12 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta tolfte avsnitt recenserar Frida en recensent, Henriks aura är cyan och David tycker att föräldrar med kö-älskande barn bör lämna in dessa till vårdcentralen. Som du kommer höra har vi en sprillans ny jingel! Den är komponerad av synthgeniet Krister Hessling, stort tack till honom!

Dessutom: sörjande tranor,  indigobarn, gråttriggning, nattskola utan lärare, djurpratare och sport + öl = sant? Och vi gör återigen ett försök att sponsras av Ritz konditori. Med eller utan kvastar.

[display_podcast]

För dig som vill veta ALLT:

Naturen sörjer Kim Jong-Il

Indigobarn

Djurprat = döden

Prästar slåss med kvastar (videon)

Flattr this!

3 thoughts on “Avsnitt 12 – Kvastslagsmål

  1. Jag vet inte om det är er intention med podcasten, men jag tycker nästan att den kan rubriceras som en humorpodcast. Tycker att era ämnesval och diskussioner är skitroliga att lyssna på. 😀

    • Givetvis vill vi att podcasten ska vara underhållande! Så det är ju helt facking fantastiskt om det lyckas. 🙂 Däremot tror jag det kan finnas en fara med flagga den som humor. För det är ju ändå en bas av fakta och om folk går in med inställningen: “Jaha, en ny humorpodcast! JÄVLAR vad jag ska skratta!!!” så kan man mycket väl bli besviken när vi börjar prata om pedofili inom katolska kyrkan.

      Men som sagt! Skitkul att vi lyckas roa dig. <3

  2. Pingback: Indigobarn och ADHD - Skepchick.se

Leave a Reply