15 Jan

Avsnitt 14 – Påhittad skuld blir evig tacksamhet

14 – the number of the fjortis. Men också det antal avsnitt som hittills utkommit av Kvack!. I detta fjortonde avsnitt imponeras Henrik över att man i början av en bok kan förutse vad som händer i slutet av boken, David pratar om immateriella ting som piratkopiering och gud, och Frida tycker faktiskt att vi ska vara schyssta mot lågstadiebarnen som gör tidningen Dagens statistikjobb.

 

Dessutom: spaghettimonstret, “du får mat om du säger att du är kristen”, kristdemokrater positiva till kristen lobbyism (!!!), en pedofils drömjobb och var det någon som förutspådde konditori Ritz i Trollhättan för 111 år sedan?  Vi älskar dig, älska oss tillbaka genom dina hörselgångar – ladda hem veckans avsnitt!

[display_podcast]

För den som vill veta ALLT:

Siewert är kränkt

Pedofiliutredare fast för pedofili

Sierskans tips + utvärderingen av denna (och best of Sylvia Browne)

Dagens värdelösa statistik (in och klaga!)

Förutspådde teknik

Flattr this!

Leave a Reply