22 Jan

Avsnitt 15 – Mina ögon är gjorda av ost

15 minuter får man ha i rampljuset enligt Andy Warhol. Men 15 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av Kvack! – din älsklingspodcast. I detta femtonde avsnitt berättar David att hans ögon är gjorda av ost, Henrik slår fast att man INTE behöver googla en talare innan man kastar pengar på denne och Frida försöker förstå Marcus Birro.

Dessutom: kreationistlogik (eller bristen därav), skryt, vulgariseringar, barnfångar i Vänersborg och att skrika “fan vad du är dum i huvudet, nu vill jag att du håller käft” åt farmor på hennes födelsedag. Och du! Lyssna på oss, Facebook-gilla oss, följ oss på Twitter, betygsätt oss på Itunes – och få vår eviga kärlek som tack!

[display_podcast]

För dig som vill veta ALLT:

Inte-NASA-mannen

Kreationism i skolor – näpp! (Och David bloggar om kreationism.)

Birro tycker att Sverige behöver Gud. (Frida/charmkvark och mildamakter håller inte med.)

Datorforskare och Jesus

Samkönade äktenskap – KATASTROF!

Flattr this!

2 thoughts on “Avsnitt 15 – Mina ögon är gjorda av ost

  1. Kul pod! Lyssnar varje vecka. Fridas lilla utbrott om Jesusbiten fick mig att tänka på följande Nietzsche citat: “De mystiska förklaringarna anses djupa; sanningen är att de inte ens är ytliga.” (ok, knasig gubbe men här slår han huvudet på spiken)

    Mvh
    Eric i Göteborg

Leave a Reply