29 Jan

Avsnitt 16 – Festen du aldrig får lämna

I USA tycker man att 16 är sweet, och där firar man alla odrägliga 16-åringar rejält. Kvack! fyller ju faktiskt 16 avsnitt idag, så vill ni ge oss ett par bilar eller en säck med pengar är det bara att ni hör av er. I detta sextonde avsnitt råder Frida er att skaffa en medicinsk åsna för pungsparkar, David har hittat på hela sin släkt och Henrik förklarar att hästar inte har någon resetknapp.

Dessutom: vi är otacksamt tacksamma, strippor/professorer,  creepy spegelupplevelser, knep mot farligheter i mörkret, gud (killen hela dagen eller ej?), cancerkatter och cancerfår. Och mycket mycket mer förstås. Släpp in oss i dina öron, lyssna nu!

[display_podcast]

 

För dig som vill ha ALL info:

Gud behöver hjälp

Livet, bara på jorden

Miljonärsbutikerna

Cancerkatt, cancerfår, (och här är katten som räddade husse ur ett brinnande hus – in ya face Henrik! /Frida)

Alla dessa spöken

“Pappor skadar sina barn”-kvinnan avgår. Och statistiken som talar emot henne.

 

 

Flattr this!

2 thoughts on “Avsnitt 16 – Festen du aldrig får lämna

  1. Hmm, det var väl helt ok. Men ni missar ju att Schrödingers katt innefattar en koppling till kvantmekanik, typ en gifttrigger kopplad till radioaktivt sönderfall. Vågfunktionen för sönderfallet faller samman först vid observationen -> var katten död eller levande innan man öppnade boxen. Jag är ingen expert på kvantmekanik men är ganska säker på att det är en central del i det hela.

    Dessutom är det inte 1/36 att slå sex sexor i rad med 1T6, det är 1/36^6. Det är 1/36 att slå två sexor på raken. Felet förändrar iof inte poängen i det ni gör men får det att framstå som virrigt.

    Annars rolig podcast.

    Mvh

    Utte

  2. Pingback: Avsnitt 17 – Syntharmaffian | Kvack!

Leave a Reply