05 Feb

Avsnitt 17 – Syntharmaffian

17 är inte bara telefonnumret till polisen i Frankrike, utan även antal avsnitt som hittills utkommit av din favoritpodcast Kvack!. I detta sjuttonde avsnitt erkänner David att han haft fel (fast ändå inte), Henrik ordvitsar och kränker synthare om vartannat och Frida hotar att rektalundersöka hälften av sina poddkollegor. OBS! I bakgrunden hörs ibland ett fågelliknande skrik, detta är Davis lille son som inte blir plågad eller ogillar Kvack!, utan helt enkelt uttrycker sin glädje på detta vis.

Dessutom: fördomar, mjölk, att vara först på talgbollen, viskleken i tidningar, positiva/negativa cirklar och satanism. Och förstår du verkligen att det är ett liv därinne?!

 

[display_podcast]

Länkar för den vetgirige:

Vi blir rättade – felaktigt (Schrödinger och hans katt)

Köp vaccin åt dem som inte har råd

Satanismen och tv-spelen

Abort och rektalundersökningarna

Fördomar och låg IQ

Andeutdrivning bakom barnmisshandel

Mjölk är bra för minnet (eller ÄR det det?)

 

Flattr this!

4 thoughts on “Avsnitt 17 – Syntharmaffian

  1. He, he, kul att ni tog med min kommentar även om det blev lite fel från mitt håll också 🙂 Tänker inte tjata för mycket men kvantmek kopplingen med Schrödingers katt är ingen detalj, det är det centrala i hela exemplet. Visa på möjlig absurditet med kvantmekaniken. Hur som helst tyckte jag det här avsnittet var mycket bättre än förra! Kul och intressant!

    Utte

    • Tack för att du kommenterar och gillar, det var inte så vi menade att kvantmekaniken var en detalj utan det med hur det i övrigt sades vara riggat med detaljer som med giftet, skall försöka vara tydligare framöver. Det är tack vare kunniga och iakttagande lyssnare som vi lär oss hur vi skall vara och hur vi gör vår podd!

Leave a Reply