19 Feb

Avsnitt 19 – Gå igen-hål

19 är det antal år man måste vara för att få gifta sig i Nebraska, men det är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta nittonde avsnitt vill Frida inte flytta till Indonesien, David pratar om sitt om sitt “gå igen”-hål och Henrik motbevisar elallergins existens med hjälp av rökmaskiner.

Dessutom: skämskuddar, spöket Laban, fantasivärld vs fantasivärld, bi-homeopati, hästsköld mm mm mm. Häng med oss, så blir vi glada!

[display_podcast]

För dig som vill veta ALLT:

AWOO 2012

Var femte tror på spöken

Ateist riskerar fängelse

“Ingen rök utan eld”

Pojke tvingas leva i fantasivärld

Djurhomeopat 

Flattr this!

2 thoughts on “Avsnitt 19 – Gå igen-hål

  1. Tack för en toppenpodd! Ni är som en frisk vårvind som smeker min kind. Bra upplägg, lagom längd och jag uppskattar verkligen er humor och när ni är sådär härligt bittra. Stor skeptisk tumme upp!

Leave a Reply