26 Feb

Avsnitt 20 – Nöl

Ett tjog kattklor är tjugo stycken, alltså lika många avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta tjugonde avsnitt vill Frida inte ta ansvar för vad hon gjorde som tonåring, David vill skjutas in i en tegelvägg under festliga former och Henrik uppfinner ordet nöl.

Dessutom: bihomeopatiuppföljning, giriga katolska kyrkan, kvällstidningarnas seriositet, vaccinmotståndare och Henrik och Frida förlorar humöret. Och sluta tjuvhålla på dina organ för fan! Ge oss recensioner också hörrni.

 

[display_podcast]

 

För den som vill veta ALLT:

Vaccininfo.com

Homeopatifri honung

Avdöpning

Missfall=mord

Mässlingsutbrott i Järna

Vad har ateister gjort? (Och Fridas bloggsvar.)

Sierskor är trams

Barnläkare vill inte omskära

Flattr this!

4 thoughts on “Avsnitt 20 – Nöl

  1. Hej!

    Detta var nog det bästa avsnittet hittills.
    En härlig blandning av info, raljerande, humor och framför allt ilska!

    Tack för att ni finns!

    /Fredrik

Leave a Reply