04 Mar

Avsnitt 21 – Gud vs djävulen på kyrktaket

21 är det himla bra att få i Black jack, men det är också lika många avsnitt som hittills utkommit av din favoritpodcast Kvack!. I detta tjugoförsta avsnitt ger David Svenska kyrkan stock, Frida äger 15% av Sveriges skogar och Henrik försöker förstå hur det kan komma sig att fotbollsspelare ibland snubblar (det måste väl vara spöken?!). Och och och och och… vår första tävling! Gilla oss på Facebook och var med.

Dessutom: gud och djävulen battlar på kyrktaken, psykopaten i kundtjänsten, spöken fast i hisstrumman, kränkthet och måste kyrkan lägga ner exorcistklubben? 🙁 Detta och mucho mucho mer. Ge oss dina öron så ger vi lite ljudvågor att proppa dem fulla med.

[display_podcast]

För den som vill veta allt:

Stötta Alex Aan

Guds röst

Köttkränkt får 60.000:-

Kyrkan tvingas betala skatt

– Ring ghostbusters!

Kvacksalvarlokaler (kolla kommentarerna)

Flattr this!

3 thoughts on “Avsnitt 21 – Gud vs djävulen på kyrktaket

 1. Tack för er mycket underhållande podcast! Perfekt lyssning pendlandes till/från jobbet i bil. Tack vare den lite humoristiskt raljerande tonen håller jag er som den mest intressanta och mest underhållande skeptiska podcasten i Sverige.

  Jag kan jag inte hålla mig från att kritisera er lite också. Att ni numera alltid inleder programmet med recensioner börjar bli lite enformigt. Inte så intressant att lyssna på. Vi som lyssnar uppskattar ju redan podcasten för övrigt så vi vet ju att ni är bra. 🙂

  Sen får ni gärna höja Henrik ett snäpp till. Hans ljudnivå ligger betydligt lägre än Davids och Fridas. Det är framförallt påfallande när man som jag lyssnar i en lite bullrig miljö att hitta en lagom volym när man lyssnar.

  • Tack för de fina orden och för kritiken! Vi tar till oss av allt. Håller med om att det blir tjatigt och lite trist med recensionerna. Samtidigt blir man så himla glad och vill dela med sig. Vi startade Kvack! från verkligen ingenting. Vi kände inte varandra, hade ingen tidigare podderfarenhet och ingen given lyssnarplattform. Så när vilt främmande människor skriver att de tycker att man är rolig… ja. Då vill man dela med sig.

   Men jag håller med dig. Ska skärpa mig. Vet inte om de andra två håller med, men jag ska jobba för färre uppläsningar i programmet. Ljudet ska vi också kika på!

 2. Pingback: Avsnitt 24 – Vasektomipizza | Kvack!

Leave a Reply