12 Mar

Avsnitt 22 – Syndande krukväxter

22 är antalet bokstäver i det hebreiska alfabetet, men det är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta tjugoandra avsnitt välkomnar David lyssnare som proppar munnen full med snor, Frida oroar sig för att folk ska börja utföra exorcism på guldfiskar och Henrik tycker att mediala människor ska låsas in och tänka på energi.

Dessutom: andeutdrivning (det är ju STÖRANDE att ha en demon i sig), George Carlin, reproduktion genom ihjälslagning, bakåtlogik, varför skriker folk när man kokar dem i olja, Davids syndande krukväxter, besatta lemurer/marsvin och MYCKET MYCKET mer förstås! Lägg oss i dina öron för där vill vi vara.

[display_podcast]

För dig som vill veta ALLT:

Markägandet i Sverige

Svensk barnexorcism (och “experten“)

Engelsk barnexorcism (och dokumentären Frida pratar om)

Evolutionens gud

Healingladda batterier

George Carlin-gatan? ALDRIG! (och ett härligt George Carlin-klipp!)

Flattr this!

Leave a Reply