22 Apr

Avsnitt 28 – Sakkunnig i maskinell skinkskivning

28 – antal dominobrickor som finns i ett vanligt dominoset. Men 28 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din favopodcast Kvack!. I detta tjugoåttonde avsnitt efterlyser Henrik (och polisen) en man med smörgåstårtor, David lär oss att vi inte bör ifrågasätta katolska kyrkan och Frida tycker att anden i glaset visst är en lek (ja, det finns faktiskt folk som säger att den inte är det).

Dessutom: lögndetektorn internet, Davids resor (följetongen), sje-ljud och mycket mycket mer. Ge oss ett öra så ger vi dig lite innehåll att proppa in där i en knapp timme! Vi gillar dig. Gillar du oss? På Facebook, Twitter, eller Itunes t. ex.

[display_podcast]

För dig som vill veta ALLT:

Har du sett en man med smörgåstårtor?

Friade för exorcism

Pyramidspelspastorn (och lite info om Kyäni)

Pierre funnen död

Gråtande kors – guds magi eller läckande stuprör?

Anden i glaset är ingen lek!

Växtmedicin gav cancer

Olaglig dans

Flattr this!

4 thoughts on “Avsnitt 28 – Sakkunnig i maskinell skinkskivning

  1. Klarsynta programledare med hög intelligens och god retorik. Ni tar upp nyheter som verkligen är i behov av att kritiseras. Jag vill passa på att hälsa till och tacka min pappa Olle som upplyste mig om den här podcasten. Ni får fem överstrukna religiösa symboler av fem möjliga. Tack för ett underbart program. Med vänlig hälsning, Sofia.

  2. Hej!

    Schysst att ni tog upp min kommentar om insändarna. Synd att det inte går att avgöra till 100% om insändaren är en skol-insändare eller en “riktig”. Men ja, vissa puckon lär det ju finnas.

    Angående recensioner: Jag nyttjar inte Itunes, måste man ha detta FÖRFÄRLIGA program för att kunna ge er recensioner och betyg?

  3. Ja, det är svårt att avgöra ibland, och som du säger “puckon lär det ju finnas”.

    iTunes har ett fungerande system för det där med betyg, men vi förstår att alla inte vill använda det och blir lika glada för recensioner här på sidan.

Leave a Reply