20 May

Avsnitt 32 – Pälsänger eller pizzaängel

32 – “a damn good number” enligt Regina Spektor i Oedipus. Men 32 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta trettioandra avsnitt tycker Frida att mediet Benny verkar sponsrad av Viktväktarna, David vaknar skrikandes efter att ha läst en kylskåpskalender och Henrik undersöker om det är en pizzaängel eller pälsänger vi har att göra med.

Dessutom: deklaration, stena barn som inte lyder, ännu mera omskärelse, att granska religioner, Henriks fantastiska anekdoter, kalenderkuppen på ålderdomshemmen, Veckans KvackYou och mycket mycket mer! Vi har ljud, du har hörsel, låtom oss slå våra påsar ihop. PS. Vi glömde ta upp en rättning från förra avsnittet angående synestesi, det kommer i nästa avsnitt!

[display_podcast]

För dig som vill veta ALLT:

Marcus Brigstocke om religion

Äldsta maya-kalendern

Uppdrag granskning om imamers råd

(Ateistbibeln)

Ängeln på pizzerian

Omskärelsedebatt i Norge

Benny ger råd (men får även lite podcastips…)

Adam eller apan?

Veckans KvackYou går till Skolinspektionen för deras slapphänthet med scientologskolor. Och krönikan David pratar om är denna.

Flattr this!

3 thoughts on “Avsnitt 32 – Pälsänger eller pizzaängel

  1. Skulle ni kunna få med en länk till avsnittens mp3-filer i RSS-feeden? Min mp3-spelare förstår inte m4a och det skulle därför vara bekvämt att kunna få tag i mp3-filen direkt från RSS-läsaren.

  2. Det jag tror att vi får göra är att skapa en separat .mp3 feed som man kan prenumerera på då läsarna nog bara tar den första filen i feeden. Som vi gör nu ligger ju båda i rssen, men det är bara den första som dyker upp i läsaren, verkar det som. Skall kolla lite på det. Om någon har ett bättre förslag tar jag gärna emot det.

Leave a Reply