17 Jun

Avsnitt 36 – Tarmplack? Bullshit.

36 – antal veckor det tar för en bäbis att växa klart i mammans mage (jaja, UNGEFÄR). Men 36 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta trettiosjätte avsnitt fickparkerar David utan att backa, Henrik ordvitsar och Frida reder ut vad det är för konstiga bilder man kan få upp i sitt huvud när man sover.

Dessutom: tarmplack (obs bildgoogla EJ), sommartips, ställ inte frågor du inte vill ha svar på, girighet i kristen tv, att se ansiktsätare överallt mm mm mm.

Veckans KvackYou går till Marcus Birro för lång och trogen tjänst i allmänhet och för denna krönika i synnerhet.

Nu tar vi sommarlov! Ses och hörs igen i augusti. Akta er för kvacksalveri tills dess.

[display_podcast]

—-

För dig som vill veta ALLT:

Podcasten Monstertalk

Flattr this!

6 thoughts on “Avsnitt 36 – Tarmplack? Bullshit.

  1. Hej på er!

    “Ja han får väl förklara sig då” sa ni angående mitt nick på twitter (@accordionaction)
    Ja det är väl läge att jag förklarar mig då.

    Jag spelar i band och även om jag mest spelar “vanliga” instrument händer det att jag spelar dragspel på ngn låt då och då. När ett av mina band gjorde sin andra USA-turné våren 2006 så sa alltid vår sångare, just innan det var dags för mig att spela dragspel, “…and now it’s time for some Swedish accordion action”. Vår tour manager plockade upp det där och, tja, det hängde liksom kvar.

    Ha en välförtjänt semester och alla tips om vad man kan lyssna på istället nu när ni tar uppehåll mottages tacksamt.

Leave a Reply