02 Sep

Avsnitt 40 – Utomjording med en sandal

40 – zirkoniums atomnummer. Men 40 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta fyrtionde avsnittet släpper Henrik bomben att en läkare kopplats till läkemedelsindustrin, David säljer inre organ för att  ha råd med en pizza i Norge och Frida funderar över om andar kan utnyttja ROT-avdraget.

Dessutom: hippies i rymden, omskärelse, förtidsgraviditeter och mucho mucho mer. Ge oss öra och du får höra (på podd)!!!

Veckans KvackYou går till: Ulf Brunnberg för hans medeltida kvinnosyn.

För dig som vill veta ALLT:

Medierna i P1 om TV4’s morgonsoffekatastrof

Läkare kopplad till läkemedelsindustrin!!!

Kristen ledare våldtog kvinna

Orala sedvänjor vid omskärelse + läkare säger att omskärelse är bäst

Mystiska föremål på Mars (tv-klipp)

Gravid 2 veckor före graviditet

Renoveringsandar

Flattr this!

6 thoughts on “Avsnitt 40 – Utomjording med en sandal

  1. Apropå inslaget om Mats Reimer. Det är klargörande att se samlingen av scientologer, homeopater och LCHFare som angriper honom.

  2. För tusan, ni är ju helt ute och cyklar! Det är ju Jesus sandal man hittat på Mars. Jesus uppstod, drog till Mars, vilade sig lite och tappade en sandal. Absolut sanning, ockhams rakkniv osv.

  3. Angående beräkning av graviditetsveckor så är det faktiskt så att man räknar från senaste mensens första dag! Så räknar vi även här i Sverige (se tex. http://www.vardguiden.se/Tema/Gravid/Graviditetskalender/Rakna-ut-graviditetsveckor/) så det är inget konstigt med det. Så man blir inte gravid förrän man är i vecka 2; så är det faktiskt! Anledningen är att det oftast är väldigt svårt att bestämma graviditetens början exakt.

Leave a Reply