12 Jan

Avsnitt 91 – Cancermaskinen

91 – ISBN-gruppnumret för böcker publicerade i Sverige. Men 91 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta nittioförsta avsnitt är David frånvarande pga sjukdom, Henrik pratar om cancermaskinen som Big Pharma förstörde och Frida snackar om prästers höga löner.

 

Dessutom: prova ett år som ateist, falsk läkare, datorprostitution och mycket mycket mer! Ladda ner och lyssna, vi har lite ljud här åt dig.

[display_podcast]

NYHETSRONDEN

Svenska Moova kanske får move:a (haha) till Mars

Falsk läkare misstänkt för dråp

Serie  om white privilege

Polisen skaffar militärt attackfordon

Kriserna vi glömde

Brottsplats Lilla Edet!!!

Tomten skjuten i ryggen
DISKUSSION

Präst provar ateism i ett år

“Sänk era löner!”

Cancermaskinen

 

INSÄNDARE

Stäng ner internet!

Flattr this!

2 thoughts on “Avsnitt 91 – Cancermaskinen

  1. Jag vet inte hur det är om man lyssnar via itunes, men Davids kvacksnack går inte att lyssna på via hemsidan. Jag vet inte om ett försök att lyssna (klick på play now) räknas som en nedladdning men om det gör det kan det kanske förklara antalet nedladdningar?

    • Ok, jag tror inte det räknas om inte filen börjar spelas, men det låter underligt att det inte går att lyssna på det och ingen annan har sagt någonting. Jag skall se om det går att ordna, tack för att du gjorde oss uppmärksamma på det.

Leave a Reply