16 Mar

Avsnitt 100 – Färst!

100 – polisens telefonnummer i Nepal. Men 100 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. Hipp hipp hurra! I detta hundrade avsnitt provocerar Henrik med ordet färst, David surfar på Pornhub för den spännande statistiken och Frida talar ut om sitt spöktrauma som skedde bara sekunder före inspelning.

Dessutom: varulvar, oskulder, Mars och vad är det för samhälle vi skapat?! Även lite tillbakablickar och framåtblickar. Missa inte avsnitt hundra, det finns nu redo för hammaren och städet, bara du laddar ner det.

 

[display_podcast]

 

INTRO

The virgin daughters

 

NYHETSRONDEN

Dömda för att ha slagit sitt barn med träslev

Kyssvideon, skådespelare 

Debatt igen om omskärelse på barn i Sverige

Varulvsentusiast groomade unga flickor

Blodceller som blir till stamceller – forskningen fortsätter

Barndopen minskar

Frozen – homopropaganda?

Elöverkänsligas riksförbund får mer statsstöd än Ung Cancer

Humanistförening tvingade bort kors

FIFA “förbjuder” gud etc

 

DISKUSSION

Gayporr vanligast i bl a Bibelbältet

Dokumentär om några av de som vill bosätta sig på Mars

 

insändare100.jpg

Flattr this!

6 thoughts on “Avsnitt 100 – Färst!

 1. Henrik behöver styrka den påstådda kopplingen mellan ökad ateism och förlöjligande av religion. Jag ser båda fenomenen, men bara att det första ökar. Inte att det andra ökar, eller hur det är kopplat till det första.

  • Kan återkomma till det mer, men jag sade bara att jag tycker mig se mer av det, och det kan vara så att jag har missat det innan eller att när det första har ökat så har det andra blivit synligt även om det inte har ökat. Jag har dock upplevt att jag har sett mer av det.

   //Henrik

 2. Grattis till 100 avsnitt! Har varit många roliga timmar till och från jobbet tack var er 🙂

  Jag har också för mig att världens sämsta goodiebag syftade till att staden i sagan där den berömda flöjtspelande råttfångaren verkade nu hade fått en rått invasion som följd av alla turister som kom dit pga sagan. Någon föreslog då att alla turister skulle få med sig en goodiebag full med råttor hem för att hjälpa till.

  • Det ringer en klocka där, tur att vi har så duktiga lyssnare som kommer ihåg vad vi sagt när vi själva inte gör det, och tack för gratulationen.

Leave a Reply