03 Mar

citat Avsnitt 98 slutcitat

98 – den version av Windows som hade kodnamn Memphis. Men 98 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta nittioåttonde avsnitt har Henrik varit i Strängnäs, David ger sig ut på tidsresa i Universum och Frida har mest varit på Facebook.

Dessutom: smink, Jimmy Åkesson, encelliga organismer, abort eller massmord, och mycket mycket annat. Ge oss ett öra så ska du få höra vad vi denna vecka på oss störa!

[display_podcast]

 

INTRO

Halal-slakteri får hedersomnämnande

Stötta kommande boken Nutty Bible quotes

 

NYHETSRONDEN

Ateister ej välkomna på konservativ konferens

Munchhausen by Proxy i Falun

L’Oreal får böter

Plånboksstöld i kyrka

Åkesson konfronterades av sin lärare

Arizonas nya anti-gaylag stoppas  (och så mer info på Sveriges radio)

Kan bli stämd för falsk Facebook-varning

Flaskmatning kan vara bättre än amning

Man blev påkörd – döms

DNA-test av hundbajs

Tobias Tobés hemsnickrade teori sågas (och han hycklar visst också)

Katolska kyrkan sjunker lägre

Hackerattack mot rysk nyhetssida

 

DISKUSSION

Skatt på cloudförvaring

Liv i universum

 

Veckans Kvack you går till Johannes Axelsson för orimlig argumentation, när han likställer abort med förintelsen.

Tusen Kvack går till David Nyström för en välskriven debattartikel om hur Sverigedemokraterna förändrats sen Jimmie Åkesson tog över.

 

1653727_379291048880790_244313309_n.jpg

 

Skärmavbild 2014-02-25 kl. 12.37.34.png

Flattr this!

4 thoughts on “citat Avsnitt 98 slutcitat

  1. Hej på er! Er diskussion om TV-serier i allmänhet och True Detective i synnerhet lämnade mig inget annat val än att komma med två kommentarer.

    1) Vad gäller Netflix så finns det sätt att komma åt det amerikanska utbudet, tex genom att installera någon plug-in i valfri webläsare. Har jag hört *host*. Det svenska utbudet tar sig och blir stadigt bättre men ligger ändå lååångt från det amerikanska.

    2) True Detective är en fantastisk serie på så många sätt. Utan att spoila för mkt så har det fått en mkt trogen publik bland oss skräck / lovecraft / rollspels-nördar genom en hel del referenser. Jag höll på att explodera av lycka i avsnitt två när referenser till “the King in Yellow” och “Carcosa” började dyka upp i avs 2. Vill man veta mer om de inbitna Lovecraftnördarnas kärlek till True Detective rekommenderar jag den här artikeln (som innehåller en del spoilers): http://tvdags.se/artikel/ia-ia-den-gule-kungen-vaknar-i-true-detective

Leave a Reply