04 May

Avsnitt 107 – Låt Lars fika!

107 – en bar i Los Angeles. Men 107 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack! I detta etthundrasjunde avsnitt pratar David om healingresor, Frida snackar miljonärsfika och Henrik hittar aliens i chemtrails.

Dessutom: Birro, oavsiktlig välgörenhet, Ku Klux klan mm mm. Hoppas ni gillar ljudfilen vi har att erbjuda denna vecka!

[display_podcast]

NYHETSRONDEN

Välgörenhet istället för Big Brother

Politiker tror på chemtrails, men inte på obligatorisk skola

Ku Klux Klan-ledare ertappad med svart, manlig prostituerad

Marcus Birro hotar med att flytta

Dödsdömd fånge dog efter misslyckad avrättning

Bedragare vill bli frisläppt – har funnit gud

Max i Kista nekade romer att handla

 

DISKUSSION

Aliens i chemtrailsen

Mer skatt? Då slutar jag fika!  (och här kommer ett svar)

Veckans Tusen Kvack går till PK-Jonas, för att han håller koll på Big Travels hyckleri.

 

Skärmavbild 2014-05-03 kl. 08.57.05.png

Flattr this!

4 thoughts on “Avsnitt 107 – Låt Lars fika!

  1. Hej, verkar blivit lite fel på länken till mp3-filen 🙁

    Skall jag behöva gnälla, svära och raljera själv denna vecka?

  2. Tackar storligen för utmärkelsen.

    Jag tror dock det har blivit en liten missuppfattning. Förvisso var det jag som uppmärksammade att Big Travel återigen har John of God-resorna i sitt sortiment. Det var dock inte jag som kontaktade Big Travel i höstas och fick dem att ta bort healingresorna ur sortimentet, det var istället VoF:s skåneavdelning och deras ordförande Pontus Böckman. Min egen John of God-haverism ligger betydligt längre tillbaka i tiden, det var hösten 2012 som jag intresserade mig för verksamheten och såg till att healingresorna till John of God fick uppmärksamhet.

    Tackar för övrigt för en utmärkt podcast, jag har nog lyssnat på mer än hälften av era avsnitt. Brukade lyssna på dem på jobbet men sedan jag gick på pappaledighet har mina mediekonsumtionsvanor förändrats och jag har därför ganska många olyssnade kvackavsnitt som ligger och väntar på mig när det blir dags att hoppa in i ekorrhjulet igen.

    • Ok. Tack för kommentaren. Vi kommer att nämna Pontus kontakt med resebyrån i nästa avsnitt.

Leave a Reply