22 Jun

Kvacksnack sommar 2014 – Camilla Grepe

Vecka 25 – Camilla Grepe: Redaktör för tidningen Bright och flitig religionsdebattör som synts i TV och annan media.

Flattr this!

4 thoughts on “Kvacksnack sommar 2014 – Camilla Grepe

  1. Har ni avsiktligt bytt adress på RSS-flödet? Jag verkar sedan länge ha prenumererat på http://kvackyou.se/feed/podcast, men efter att ha lyssnat på Radio Houdi idag så insåg jag att jag inte hört något Kvacksnack Sommar i år. Efter lite undersökande verkar det som om RSS-flödet nu finns på http://kvackyou.se/feed/ (utan podcast på slutet) och på den gamla adressen som verkar ha fungerat fram till avsnitt 110 finns numera ingenting.

    Om det finns risk att fler än jag prenumererar på det gamla RSS-flödet kanske det vore bra att antingen aktivera det igen, eller lägga in ett sista inlägg där med en uppmaning att peka om sin RSS-läsare till den nya adressen.

    • Inte medvetet nej. Tack för att du uppmärksammar oss på det, skall genast se vad som kan ha hänt och ordna till det.

  2. Det låter bra. En annan sak som inte verkar fungera fullt ut är att jag valde att få mejl om nya kommentarer här, men det har jag inte kommit något mejl om din kommentar. Inte världens viktigaste funktion och kanske svår att felsöka.

    Tack för en bra podcast förresten!

Leave a Reply