29 Dec

KvackSnack Vinter 2014 – Vecka 52 (Frida)

Årets sista vecka och därmed även årets sista Kvacksnack står Frida för.

Frida pratar om ett av sina favoritämnen, pyramidspel, och nej det är inget som de gamla egyptierna spelade på fredagar för att det inte fanns tv att titta på då, vet du inte vad det är? Då har jag en podd för dig!

Och en MP(yramid)3:a

Flattr this!

2 thoughts on “KvackSnack Vinter 2014 – Vecka 52 (Frida)

  1. Kanonbra Kvacksnack! Fler behöver uppmärksammas på hur pyramidspel/MLM fungerar. Satt på ett café för ett tag sedan och hamnade bredvid ett rekryteringsmöte för Ever Living där rekryteraren uppmanade sina offer att prata runt alla riktlinjer för vad man får och inte får säga att något är bra emot. Hur jävla lågt har man sjunkit om man måste ljuga folk rakt upp i ansiktet för att kunna sälja sin dyra saft?

    Fast å andra sidan kanske det är just det man måste göra för att sälja något som smakar disktrasa och har en konsistens som innehållet i en lungsjukt spottkopp.

  2. Mycket bra! Jag blir alltid lite lycklig när skeptikermedia beger sig utanför komfortzonen av andeprat, magiska piller och låtsaskompisar och istället tittar på saker som kanske fler av oss faktiskt möter i vardagen. Det är ju då man får chans att gymnastisera sin egen skepticism.

    Mer marknadsföringsbluffar, hifi-vidskepelse och dubbelblinda vinprovningar!

Leave a Reply