04 May

Avsnitt 147 – Begåvningsreserven

147 – en snooker-dokumentär. Men 147 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta etthundrafyrtiosjunde avsnitt gör Henriks anekdoter en comeback, David läser en bit ur Bibeln och Frida har varit på standup.

Dessutom: måsuppföljning, tjäderförföljning och språkförlöjling. DAGS ATT LYSSNA!


En fil, en fil, en fil!

NYHETSRONDEN

Transparent aluminium

Präst tvingade pojke att svälta till döds

UFO Sverige i Trollhättan

Agnostiker mordhotades

Familj hölls gisslan av tjäder

 

DISKUSSION

Konstgjorda ögon (och lite mer info)

Jesusmanifestation i Jönköping

Flattr this!

3 thoughts on “Avsnitt 147 – Begåvningsreserven

  1. Först en dos beröm till Frida som jag tycker lyft podden extra den senaste tiden (David och Henrik är ju också bra såklart) 🙂

    Angående “begåvningsreserv” så tror jag de flesta (iaf de jag har runt mig, vilket kanske inte säger så mycket) använder det som ett ironiskt uttryck. Dess egentliga/ursprungliga mening är ju ganska självklar så när man använder uttrycket om uppenbart korkade personer så skapas ju en komisk effekt ^_^

  2. Håller med angående uttrycket “begåvningsreserven”. Jag har alltid använt det, och hört det användas, som ett ironiskt uttryck. På samma sätt som att man kan kalla någon för “stjärna” som gör något riktigt klantigt eller att man kallar alkisarna på torget för “a-laget”.

Leave a Reply