18 Oct

Avsnitt 160 – Homomanipulerande Doritos

160 – formuläret för att ansöka om visum i USA. Men 160 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta etthundrasextionde avsnitt har David uppdateringar om Skellefteå Krafts kampanj, Henrik har uppdateringar om Skeptikerpub och Frida har uppdateringar om en andlig kryssning.

Dessutom: regnbågsdoritos, Nobelpriset och ett kvitto. Och lite annat! Lyssna nu!

Und en filen!


INTRO

Kritik mot Skellefteå Krafts kampanj

 

Skeptikerpub i Lund

 

NYHETSRONDEN

Doritos Rainbow gör barnen gay

AI-system med intuition

Mammabloggare injicerade dottern med urin

 

DISKUSSION

Finlandsfärjan till andevärlden

Nobelpriset i medicin, fjäder i hatten för alternativmedicinen + ett bra svar på den artikeln

 

 

LOKALKVACK

Jättekvittot

INSÄNDARE

Vill ingen ha nya tusenlappen?

Jag var inne på Handelsbanken en dag för att fråga om jag kunde få växla in några 500-kronorssedlar till ett par nya tusenlappar. Eftersom jag skulle ge bort dem i present tyckte jag att det kunde vara roligt att ge bort de nya sedlarna då.
De andra bankerna vill ju inte befatta sig med kontanter, men jag trodde att Handelsbanken fortfarande gjorde det. Men då fick jag till svar att ”vi har bara 500-kronorssedlar här, för det är ingen som vill ha tusenlappar”.
Konstigt att man lagt ut så mycket pengar på att tillverka nya sedlar, ­tusenlappen var ju onödig när ingen vill ha den.
Jag vet inte vad det skulle vara bra för att byta ut sedlarna överhuvudtaget, vi går ju mot ett kontantlöst land här i Sverige.
Det vore också bra om bankerna ville se till så att det finns kontoutdrag i automaterna. Har många gånger råkat ut för att det inte går att få det, när man velat kolla om räkningarna har gått in.

FRIDA

Flattr this!

Leave a Reply