23 Nov

Avsnitt 164 – Skitfilm och skitbakelse

164 – en lyxmodell av Volvo som introducerades 1968. Men 164 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta avsnitt kliver Veronica in för att fylla Fridas plats i panelen, och hon tipsar om psykakuten som finns i Stockholm. Henrik har letat efter bakelser och David tycker inte om folk med rasisttourettes.

Dessutom: Alla Mina Kamrater, GMO-lax, slaveri och mycket, mycket mer!

Och du, Googla INTE på “fistulerande analsäcksinflammation”!!!

 

.mp3

INTRO

Bajsbakelse i Trollhättan

NYHETSRONDEN

Brittiskt par dömda för slaveri

Carling Family Band har en brun historia (och nutid)

Amerikanska FDA godkänner GMO-lax för konsumtion

DISKUSSION

Psykambulansen

Gina Dirawi är årets julvärd!

BOKKVACK

Tokiga Bibelord i hårdpärm

LOKALKVACK!

Envisa öldrickare

 

Flattr this!

One thought on “Avsnitt 164 – Skitfilm och skitbakelse

  1. Filmen “God is not dead” är en spinn-off på ett bedrägligt YouTube-klipp som visar hur Albert Einstein redan som liten sätter en icke-troende professor på plats. Klippet sprids i kristna kretsar som om det vore en sann anekdot om Einstein och argumentet som används av “Einstein” i klippet, betraktas som träffsäkert. Flera uppföljare på temat “bekräfta knäppa världsbilder” är på gång. Bl.a. ska Kevin Sorbo (“Hercules”) snart rädda världen från chemtrails i Poison Sky och ett antal apologetiska filmer till är på gång.

Leave a Reply