03 Jan

Kvacksnack Vinter 2015 Frida

Frida hyllar skiten ur Blondinbella! Och sågar The Secret.

(mptres)

Här kan ni läsa och hurra på inlägget det pratas om: En skopa tur. Gillar du Frida kan du följa henne på Twitter eller läsa hennes krönikor i SANS. Gott nytt år!

Flattr this!

3 thoughts on “Kvacksnack Vinter 2015 Frida

  1. Minsann! All heder åt Blondinbella i detta fall.

    Undrar om den finns fler av hennes “stora” saker hon också ändrat uppfattning om, typ pojkar ska ha blått och flickor rosa eller de transfoba uttalanden hon for med förut ( http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16672017.ab )?

    Men! Om det fortsätter på bättringsvägen på detta sätt kan hon bli en riktigt stor skeptisk förkämpe. 🙂

    • När hon var gravid med sin son sa hon att han aaaaldrig skulle få leka med tjejleksaker. Så fort han kommit tog hon avstånd från det och resonerade vettigt kring det. Jag håller med dig om transfobin, har t o m skrivit en krönika om det. Men kan hon ändra sig om en så här stor sak tror jag resten är på väg med. Dessutom behöver man inte hålla med folk i ALLT för att hylla en av deras åsikter! 🙂

      • Jag håller helt med att man inte behöver hålla med alla om allt för att uppskatta deras åsikter i övrigt. Dawkins är ju ett praktexempel på det. Att Blondinbella redan ändrat sig till det bättre och att hon verkar fortsätta åt det skeptiska hållet lovar ju gått för framtiden. Kanske blir det årets folkbildare i framtiden? 🙂

Leave a Reply