11 Apr

Avsnitt 181 – Tidjord Månfare

181 ett radarsystem.  Men 181 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta etthundraåttioförsta avsnitt kan Frida inte prata (förlåt för det!), David tipsar om att stirra in i solen och Henrik pratar om 115 000 postlådor. Men vad vore vi om vi inte också kunde bjuda på: tidjord, spöken, cancer och homeopatiskandaler?! Lyssna direkt, innan det blir inaktuellt!

En fil!

INTRO

Uttryck inom psykologi

Karsten Torebjer 

NYHETSRONDEN

“Eftersom växter tillverkar vitaminer genom att absorbera solljus vore det kanske inte så långsökt att tänka sig en genväg, dvs, att vi människor också kunde få vitaminer direkt från solljuset. Detta är grundtanken i SUN GAZING. En förutsättning för att det ska kunna fungera är att ljuset kommer in i vår hjärna. Och eftersom ögonen är det enda organ som har direkt förbindelse med hjärnan så skulle vi kunna åstadkomma detta genom att helt enkelt titta direkt på solen.”

Gays får gifta sig i norska kyrkor

Fotbollsspelare ser spöken

PayPal struntar i North Carolina

Forskare hotad pga LCHF-avhandling

Mäta fisar

Miljövänlig zika-hämmare

Svenska spöken (INTE) fångade på bild

Spökhår? NEJ

Divätemonoxid-fri odling

Busringare orsakade fönsterkross
DISKUSSION

Mer cancer i framtiden

Världens tråkigaste man

Veckans Kvack You går till Janina som skriver en debattartikel om vaccin och sprider flera missuppfattningar och villfarelser.

Veckans Tusen Kvack går till läkaren Ahmed Al-Wandi som på ett tjusigt sätt lägger fram fakta angående ovan nämnda debattartikel. Bra gjort!

BONUS

Den svenska homeopatiskandalen

INSÄNDARE

http://ttela.se/asiktdebatt/insandare/1.4865903-pizzerior-och-mackar-bra-integration-

 

 

Flattr this!

Leave a Reply