30 May

Avsnitt 187 – Minigolfbana eller skog

187 – amerikansk slang för mord. Men 187 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta etthundraåttiosjunde avsnitt pratar David om aborträtt, Frida snackar mer om yoga och Henrik har hittat en minigolfbana (eller skog).

Dessutom: lite annat! Nu kör vi!

FAJL!

NYHETSRONDEN

Abortvägrande barnmorska flyttar

Heimlich fick använda sin egen manöver

Ålandsbanken gör bort sig

 

DISKUSSION

Inskränkningar i aborträtten

Yoga är sååå farligt

Veckans Kvack You går till Bohusläningen eftersom de oblygt och glatt gör reklam för bedrageriverksamhet.

 

LOKALKVACK

Sprit istället för Sprite

 

INSÄNDARE

Minigolfbanan

Flattr this!

2 thoughts on “Avsnitt 187 – Minigolfbana eller skog

 1. Som en kommentar på förra veckans avsnitt där de freudianska orgoniterna diskuteras så måste jag dela med mig av följande länk: http://www.drlima.net/2016/05/mit-dem-orgonit-dildo-chemtrails-aus-der-vagina-bekaempfen/

  Chemtrails kan komma från alla möjliga håll verkar det, samtidigt som man får förundras över förmågan att kombinera nytta med nöje.

  Förutom detta har ju också Börje Peratts famösa film och kvacksalvaren Erik Enby haft premiär och det verkar som om en andra visning nu är planerad. Är det månne någon i kvackredationen som har tänkt gå? Kanske även denna gång lite sent påkommet, men det vore väldigt intressant att ha ett avsnitt dedikerat till en recension av filmen.

  Och så slutligen när det gäller Henriks specialområde Homeopati så har det äntligen dykt upp en seriös och vetenskaplig förklaring som nu till slut kommer täppa till truten på alla skeptiker: http://9gag.com/tv/p/aYLB4x/crazy-homeopathy-lady-explains-physics eller?

  Tack för en fortsatt bra pod förresten 🙂

  • Tack för dem, intressanta länkar, homeopatoken har jag redan sett, helt fantastisk. Filmen får vi nog ha lite samtal om vem som kan dra nitlotten.

   //H

Leave a Reply