21 Jun

Kvacksnack Sommar 2016 – Janna Aansoot

Denna vecka får vi lyssna på Janna Aanstoot och en diskussion om ateism och skeptisism i Kenya. Mycket nöje.

Och så en .mp3

Flattr this!

3 thoughts on “Kvacksnack Sommar 2016 – Janna Aansoot

  1. Really interesting episode! As is noted early in the episode, Swedish atheists don’t have to fight every day. Sweden is a place where non-belief (or at least disinterest in religion) is the norm and religious people are the odd ones. It is enlightening to hear about the situation of free thinkers in other cultures. =)

  2. I apologize for the poor sound quality. We were promised a studio, but TIA – This Is Africa, things happened, so we had to record it raw. I’m really sorry for that, because it is an important conversation.

  3. För den svenska lyssnaren som vill veta mer om Kenya så bloggar jag om min vistelse här. Bloggen handlar om Kenya, kulturskillnader, politik, HBTQ-frågor, ateism, sjukvård, byråkrati och logopedi. Jag är i Kenya för att utbilda logopeder vid universitetet.
    Ni är hjärtligt välkomna att läsa vidare på linguatinga.blogspot.se

Leave a Reply