21 Nov

Avsnitt 200 – Kort men kärnfull

200antal år Borgholm fyller i år! Men 200 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta jubileumsavsnitt ställer Henrik extremt privata frågor, David pratar om en svensk högerterrorist och Frida snackar om en svensk IS-terrorist.

Dessutom massa annat tjafs! Lyssna direkt.

Filén


NYHETSRONDEN
Läkemedel mot blodcancer kan hjälpa vid stroke

Man kör upp ätpinne i penis

Trump accepterar homoäktenskap

Donald Trump i illuminati?

Homeopatiska preparat måste märkas som icke-fungerande
DISKUSSION

Bannons uttalanden

Svensk IS-krigare lurade till sig barnbidrag (och mer info om IS-svensken)

Svensk misstänkt för terrorbrott
Veckans Kvack You går till Elisabeth Sandlund på tidningen Dagen, för hennes anti-abortuttalande.
VECKANS SCOOP

Jättepizzan

Hårsnodden

 

INSÄNDARE

Förbjud Pokemon Go

Flattr this!

2 thoughts on “Avsnitt 200 – Kort men kärnfull

  1. Grattis till 200 avsnitt! Stora jämna tal är ju trots allt viktiga av nån anledning. Vill först bara uttrycka min tacksamhet för att ni gör denna podcast. Jag har lyssnat sedan avsnitt 10 nån gång och ni har gett mig så många timmar underhållande lyssning genom åren, för att inte tala om roliga nyheter att dela med vänner och bekanta såväl som argument för att bemöta olika former av tokerier i minomgivning. Jag ser fram emot 200 avsnitt till! 🙂

    Sedan ett litet nyhetstips. Källkritik hos unga är tydligen ett allt växande problem enligt en undersökning vid Stanford och man är med fog oroliga över utvecklingen. Och i ljuset av presidentvalet i USA där fejkade nyheter ofta dominerade sociala medier så tycker jag verkligen sådana här studier är relevanta. För att inte tala om den svenska kontexten med dedikerade propagandasajter som extremhögern regelbundet refererar till.
    http://www.dn.se/ekonomi/studenter-ar-daliga-pa-att-kolla-kallor/

    Slutligen en särskild eloge till David för kommentaren “det är det jag brukar säga om den”. Fick mig att skratta högt på tunnelbanan. 🙂

    • Tackar för tipset, ska definitivt vara med i nästa program! Och ett extra tack för att du uppmuntrar mina opassande inflikningar. 😉

Leave a Reply