07 Jun

Avsnitt 250 – En godtycklig siffra

250 – en väldigt godtycklig siffra. Men 250 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack! I detta tvåhundrafemtionde avsnitt

så….

KVACKAVSNITT 250 v21 2018

INTRO

Fridas nya podd

Horlasjön

NYHETSRONDEN

Brexitkampanjledare söker medborgarskap i Frankrike

Skelett under sten

Staksets skulder

Hälsosam övervikt? Ny forskning ifrågasätter

DISKUSSION

Medierna och Fredrik Virtanen

Claphaminstitutets rapport om Pride

Coca cola och vattnet

Veckans Tusen Kvack går till Jesper Sandström, för hans kampanj för att få bort Dr Sannas produkter ur Mathems sortiment. Produkterna vände redan i dörren, grymt jobbat Jesper! Och ett extra kvack till Mathem också som tog till sig av kritiken.

 

BOKKVACK

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar

INSÄNDARE

Mår dåligt av värmen
PUBLICERAD: 29 MAJ, 2018 KL 05:20
REGIONALT
Bor man i Sverige ska man gilla värme. Punkt slut. Man känner sig nästan som en brottsling när man säger att man inte gillar värmen utan föredrar vinter och kyla. Man blir betraktad med skepsis som om folk undrar om man har tomtar på loftet.
Men så är det ju naturligtvis inte. Jag skulle också vilja gilla värme, men nu är det så att jag mår jättedåligt när det är riktigt varmt. Kan inte rå för det. Önskar att folk kunde förstå det. Jag förstår som sagt att folk gillar värme och önskar att det även skulle vara tvärt om, att folk har förståelse för min situation.
Mer kyla åt folket! (ironi).
• Gull Bengtsson Karlsson

Flattr this!

Leave a Reply