16 Oct

Hej på er!

Skaparna av Kvack! är David, Frida och Henrik. Vi känner egentligen varandra lika lite som ni känner oss och det är en himla bra grej. Alla eventuella internskämt kommer ni vara med på, eftersom de kommer skapas under resans gång.

Men för att ni ska ha lite koll på oss kommer här presentationer:

David

David är strax över 30 år gammal, jobbar i Sthlm och bloggar när lusten faller in på www.imsoevil.com. Han finns även på Twitter med användarnamnet @davbjo.

Frida

Frida är 25+ och bosatt i Sthlm men kommer ursprungligen från änden av gnällbältet. Om hennes ö:n låter som u:n är det alltså därför. Hon skriver på skepchick.se, twittrar som @charmkvark och svär lite överallt.

Henrik

Henrik är en före detta gycklare som sadlat om till pedagog och lite annat. Han använder twitter som @doctorohm och gör det ganska flitigt. Något över de 30 men slutade fylla år vid 25. Befinner sig på den västra sidan landet och är ett stort fan av DoctorWHO!

Flattr this!

Leave a Reply