16 Nov

Avsnitt 6 – Svartvinbärsgelé, rönnbärsgelé eller magisk gelé?

I detta sjätte avsnitt undrar Henrik om präster får vara på Facebook, David lovar att han alltid kommer ha smörgåstårta och sallad i sin bil fr o m nu och det är låga odds på att Frida höjer ett varningens finger angående odds.

Dessutom: två spöken som har väldigt lite gemensamt, en skånsk trombon på vift,  jättestora tal och cred till Svenska kyrkan.

OBS! Vi glömde Ritz konditori i detta avsnitt, vi ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Istället erbjuder vi er ett drinking game. En shot varje gång någon säger “ja, precis”. För den som gillar hetsdrickande på en HÖG nivå: en shot varje gång Frida skrattar.

[display_podcast]

Länkar för dig som inte kan få nog:

Matmutad polis

11-chock! (och randomness-boken)

Sparkad präst

Hälsomässans botten

Doherty ser spöken

Räkna dansbandsmoms

Flattr this!

Leave a Reply