08 Apr

Avsnitt 26 – Åderlåt dig i form!

26 – jämnt antal miles i ett maraton. Men 26 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din favopodcast Kvack!. I detta tjugosjätte avsnitt berättar David om hur lätt man kan åderlåta sig i form inför beach 2012, Frida skjuter personer som promenerar med fiskar och Henrik gör allt han kan för att försvara en pervopräst.

Dessutom: skämmas i bahytt, skrytskrytskryt, Akademiska sjukhuset för idioter, påsken, byggbrygge och mycket mycket mer. Ge oss era hörselgångar i lite mer än en timme så ger vi dig lite skeptiskt påskgodis att mosa in där.

[display_podcast]

För dig som vill veta ALLT:

Puckad annons till dokumentärfilm

Vaccin mot hjärtattack

Drick vatten – slipp hjärtattack!

Samarbete med alternativmedicinen

Svenska sektskolan

Kyrkobesökare = lyckligare?

Surfplattor för barn, FARLIGT!!!

Bögporr i kyrkan 

 

Flattr this!

5 thoughts on “Avsnitt 26 – Åderlåt dig i form!

 1. Hej, angående att kyrkobesökare är lyckligare så ville jag bara säga att ni inte nämde hur mycket lyckligare de är, om jag inte minns helt fel så hade gallup undersökningen statistik på detta och siffran som de nämde var hela 0,3 procent lyckligare än oss hedningar.

 2. Hej!

  Först och främst. Asbra podcast. Syrlig humor när det är som bäst. Ljudlvaliteten har också ökat konstant och är nu mycket bättre än de första avsnitten.

  En sak jag vill påpeka är dock…

  Insändarna: Det är uppenbart att några av de insändare (speciellt den senaste) är så kallade “skolinsändare”. Det är en vanlig uppgift i grundskolan att i Svenskan skriva en insändare till en tidning och argumentera för en sak som berör en. Det är alltså tolvåringar som skriver dessa något lustigt formulerade insändare, för de publiceras ju minst en i varje veva.

  Så tolkar jag det i alla fall.

  • Tackar för dina snälla ord! Rörande insändarna så hoppas jag verkligen att de är skrivna av 12-åringar, man kan ju absolut få den uppfattningen i många fall.

Leave a Reply