28 May

Avsnitt 71 – En magisk spak

71 – det tjugonde primtalet. Men 71 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack! I detta sjuttioförsta avsnitt berättar Henrik att så väl ateister som folk utan religion kan vara goda, David kvackar en bra journalist och Frida kritiserar en som inte var lika bra.

Dessutom: matbilder på Instagram, de som inte kunde prata med hundar, ateister – goda eller onda?, handskakningsgate mm mm mm. Hoppas ni gillar, vi gillar i alla fall er! Öra + ljud = bra grejer. Ladda hem nu!

[display_podcast]

Intro
Medierna i P1

Anhållen får stöd av NASA

 

 

Nyhetsronden
Ateister kan vara goda, säger påven

Tjuvar avslöjade sig själv på Instagram

Vatikanen rättar påven

Huset fullt-stjärnan förbannad på Kanye West

Dumma vetenskapen ifrågasätter mirakel

Föräldrar och präst dömda för tortyr

Kycklingtunnel i Gaza

Spökjägare såg nåt läskigt

3D printer-tekniken är på frammarch

Nintendo fixar bög-bugg

Nytt influensavaccin framtaget

Alex Jones säger att regeringen använder vädervapen
Diskussion

10 budorden orsakar storm

Unisex, tycker American Apparel  – Okejdrå, säger ByPM

#handskaksgate

Fjärrskådartest

 

Veckans Tusen Kvack går till Jessica Josefsson, Expressen, för hennes test av hundpratare.

Flattr this!

One thought on “Avsnitt 71 – En magisk spak

  1. Jag gillar er podcast skarpt. Idag på väg till jobbet så tyckte jag särskilt om inslaget om djurpratarna. Jag tycker dock att ni ibland är lite väl ensidiga i era resonemang. Att djurprataren inte nämnde något om att hunden inte känner den “nye ägaren” kan ju bero på att hunden inte uppfattar det så. Den kanske älskar alla människor som håller i kopplet. Sen undrar jag om expressenreportern kontrollerade uppgifterna om dörrfärg och tapetmönster i efterhand. Hur ska man annars kunna veta. Ni brukar ju resonera ur olika vinklar och vrår så det förvånar mig att ni inte tog upp dessa argument.

Leave a Reply