02 Jun

Avsnitt 72 – En bögelefant

72 – antal timmar spermier kan överleva i livmodern och äggledarna. Men 72 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din favopodcast Kvack!. I detta sjuttioandra avsnitt snackar Henrik bilbingo, David funderar över om Polens regering inte har viktigare saker att diskutera än Teletubbies och Frida ifrågasätter gamla testamentets status som morgontidning.

Dessutom: homosexualitet, pride, gays, homofobi – ja ni ser ju. Homotema i Kvack!, håll tillgodo. Lyssna nu, det blir skoj! Finns viljan så finns ljudet.

Intro

Podcast-patent?

Kvacksnack Sommar (mer info kommer)

Nyhetsronden

“Turn or burn” – Livets ord-studenter

Högerextremister bjöds på te och kakor

Religions makt minskar i USA

Får utstå hat efter storlekskritik mot Cubus

App som sägs bota homosexualitet

“Mystiska” italienare – inte det minsta mystiska

Socialtjänstemän bjöds på knarkmuffins

Diskussion

Polsk bögelefant upprör

“Farligt att bejaka trasigheten” och Frimodig kyrka kritisk till Pride-medverkan (och en text till om det)

Flattr this!

5 thoughts on “Avsnitt 72 – En bögelefant

  1. Hej,

    Lyckan av att vakna och se att det finns ett nytt avsnitt av Kvack ute! Tack för att ni har förgyllt min annars regninga måndagsmorgon och gett mig en bra start på veckan.

    Jag tycker att er podd är den bästa skeptiska podden i Sverige. Er förmåga att ta upp aktuella ämnen på ett sätt som blandas med komik, irritation, information och saklighet lyfter podden över andra.

    Jag rekommenderar er podd till alla mina bekanta i denna tid då Woo-woo blir mer och mer accepterat som “sanning”. Kvack, Radio Houdi och Skeptikerpodden komplementerar alla varann på ett lysande sätt och alla borde vara inslag i riksradio!

    NI får givetvis fem kvackande Kvackyou av fem möjliga!

  2. Har det varit nåt problem med att få ut senaste avsnittet till iTunes? (eller vart det nu hämtas ifrån när man använder Podcastappen i IPhone) Det brukar aldrig vara problem men nu säger den att det inte finns nåt nytt avsnitt och vägrar dessutom uppdatera men bara just på kvack. Dom andra poddarna funkar. Är det bara hos mig eller? Får ju panik när min favvopodd inte funkar. O_o

Leave a Reply