14 Sep

Avsnitt 117 – Skolpolis med pansarvagn

117 – otursnummer i Italien. Men 117 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I detta etthundrasjuttonde avsnitt har Henrik hittat mer viktig pizza-forskning, David snackar förtroende för förtroendevalda och Frida tycker inte att Örjan Ramberg är ett spöke.

Dessutom: shoppa pansarvagnar, Jack the Ripper, Veckans Kvack You och mycket mycket mer. Släng hit hörselgången så ska vi se till att trycka ner lite skeptiska ljudvågor däri!

Ladda ner avsnittet som .mp3 här

 

NYHETSRONDEN

Demonutdrivande cowboysekt (verkar väl trevligt?)

Crockoduck!

Rolig bild eller hemskt brott?

Skolpolis med pansarvagn

Spökena på slottet

Mer pizza-forskning!

 

DISKUSSION

Jimmie Åkessons spelmissbruk (och Ekots försvar av sin granskning)

Ny våldtäktslagstiftning på gång

Jack the ripper – avslöjad? (fast läs även detta)

KD-topp fast för stöld
Veckans Kvack You går till Tobias Lindberg för hans missvisande struntprat om fluor.

2 thoughts on “Avsnitt 117 – Skolpolis med pansarvagn

  1. Måste börja med att tacka för en i stort sett alltid kul och lärorik pod!

    Angående detta veckas Kvack You, så har jag en Facebook-bekant som precis har postat länk till den The Lancet-studien om fluor och jag skulle gärna vilja ha bra motargument att komma med mot honom och studien (han är för övrigt tyvärr ganska förlorad bland konspirationer och alternativ”medicin” mm). Har lite svårt att själv hitta källor på det ni påstår om att The Lancet själva säger att studien inte har något värde och att det blivit nerslaget av “alla” andra inom fältet. Behöver så konkret som möjligt för att inte bli insnärjd i ytterligare debatt, då han som så många andra på den sidan är extremt påläst på sina alla länkar och argument och kommer att bombardera mig med diverse länkar för att “bevisa” sin sak.

Leave a Reply