28 Oct

123 – Skyl dig, kattjävel!

123 – det man tänker innan man hoppar från tian i badhuset. Men 123 är också det antal avsnitt som hittills utkommit av din bästa podcast Kvack!. I det här avsnittet äter David organiska McNuggets, Frida pratar om hur Regina Lund verkligen lyft Falkenbergs FF och Henrik pratar om smååååå silverpartiklar.

Dessutom: Svenska Podradiopriset 2014, Avengers, Dr. Oz, Ebola, Kollodialt Silver, Alzheimers, Benny Rosenqvist, Eric Betzig, Hover Boards, Bigfoot, Björn Söder, Katters rövhål och mycket, mycket mer!

.mp3

INTRO

Svenska Podradiopriset 2014

Trailern till nya Avengers (Age of Ultron)

NYHETSRONDEN

Gröna kaffebönor är inte the shit, tydligen

Spam som rör Ebola

Nytt genombrott i forskningen runt Alzheimer

P4 Blekinge “bara berättar” om Benny Rosenqvist

Rgina Lund skickar magiska energier till Falkenbergs FF

Eric Betzig gör det igen!

Hover Boards, men inte riktigt

100 000 Bigfoot i Nordamerika, men inga av dem bajsar

Björn Söder röner inga framgångar i NRK

Forskare tyder hieroglyfer med ny teknik

Har rakblad i godis på Halloween förekommit?

Deltagare i “Allt För Sverige” lägger 1500:-/mån på vitaminer

Experter på organisk mat älskar McDonalds

Skyl dig, kattjävel!

DISKUSSION

Nej till mobilmast

Kim Anderzon ville inte “ha mer gift”

Anders Sultan är bedragaren bakom kollodialt silver (Och nu polisanmäler Läkemedelsverket!)

TUSEN KVACK

Tusen Kvack till Kristoffer Modig för hans utmärkta svar på en insändare om homeopati

LOKALKVACK

 

Flattr this!

6 thoughts on “123 – Skyl dig, kattjävel!

  1. Det verkar som att acast har en trasig encoder eller något. Var tvungen att slå om min telefon till mono för att lyssna på podcasten utan lidande. Har hört samma otrevliga stereoeffekt i andra acast-podcasts.

  2. 42 är svaret på allting och tydligen även på hur många som röstade på er som bästa podcast. Jag röstade på er, även om jag lyssnar på många det var inte ett svårt val eftersom ni får mig att längta lite mer till måndag eftersom det kommer ett nytt avsnitt. Men nu har den dykt upp på tisdagar i stället vilket gör måndagen till lite av en besvikelse. Tack från en trogen lyssnare. 🙂

    • Ja, vi ber om ursäkt för det, schemakrockar har lett till att vi har fått ut avsnittet först på Tisdag vid några tillfällen. Vi strävar efter att vara så konsekventa som möjligt, men då vi gör detta på fritiden så går det helt enkelt inte alltid.

      Kul att höra att du uppskattar det vi gör och tack för din röst!

  3. Vad gäller “analskyddet” för katter och hundar så kommer det ju från christwire.org. Christwire är en satirsajt som driver med amerikanska tokkristna och är i princip samma sorts sida som The Onion.

Leave a Reply