02 Jan

Kvacksnack Vinter 2017 – Frida

Frida kvacksnackar ihop med Marion aka @alltingpa i år igen!

Vi snackar lite om spökbarn, parfymallergi (come at us!!!) och massa annat. Dessutom uppfinner vi Centreringskrysset! God lyssning!

 

Fil

 

Flattr this!

2 thoughts on “Kvacksnack Vinter 2017 – Frida

  1. Som doftöverkänslig kan jag säga att jag inte gillade ert snack om allergier och dofter. Det finns ämnen i vissa tvättmedel, t.ex. Ariel, och parfymer som min näsa reagerar på. Nej, det är inte dödligt, men mycket irriterande med rinnande samt täppt näsa och huvudvärk p.g.a. kombinationen av mitt immunförsvar och någon annans vilja att dofta gott.

    Och nej, pricktest på kroppen ger inte tillförlitligt svar, och om man vill hitta ämnet i blodet borde man veta exakt vilket ämne man ska testa för, och det är inte lätt och kan vara dyrt. Därför diagnostiseras ofta allergier och överkänslighet genom symptomen, inte blodprov eller pricktest.

Leave a Reply